< Hovedside
       DDAS
Det Danske Aërostatiske Selskab
Ballon  
Det Danske Aërostatiske Selskab (DDAS) er på samme tid en ballonklub og en samarbejdspartner for virksomheder, der har lyst til at reklamere opsigtsvækkende og utraditionelt.

DDAS har igennem 25 år været fremme på det danske ballonmarked. Fra de første pionér-år har DDAS-piloter ført en flåde af balloner med flagskibet ”Danmark” i spidsen ved begivenheder over det meste af verden.

Virksomheden tegnes efter Kais død i 2010 af Toni Paamand. Ethvert barn i Danmark husker ”Nissebandens” ballonfærd til Grønland fra DR TV's julekalender. Det var også DDAS der fløj Danmarks første indregistrerede varmluftballon OY-BOA sponseret af Faxe Bryggeri. Andre sponsoraftaler har været med Goodyear, PBS, Dansk Søassurance, Hafnia, Dansk Boldspil Union, Philips, Select og Heidelberg m.fl. Med BP drejede aftalen sig om tre balloner gennem sytten år.
 
De seneste års højdepunkter har været deltagelse i vinterflyvninger i Alperne, Danmarks- og Eropamesterskaber, samt spektakulære opvisningsflyvninger ved Sct.Hans-fester, TV-udsendelser og endelig deltagelse som nomineret dansk repræsentant blandt 850 balloner i USA ved ”Flight of the Nations”.


Toni Paamand
  • Begyndte i DDAS i midten af 80'erne
  • Første kvindelige ballonpilot i Grønland
  • Har arrangeret flyvninger over New Delhi, Indien, Uummannaq, Grønland og Moskva gennem forbindelser til ungdomsbevægelsen Next Stop.
  • Kontakt: toni@paamand.dk
Toni Paamand
 
DDAS@paamand.dk < Hovedside